Termeni si conditii

 

Termeni si conditii

Site-ul www.art-material.ro,  este proprietatea SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL. inregistrata in Bucuresti, Bd. Garii de Nord nr. 68, J40/3086/1991, CUI/CIF: RO 1558316.

1. Comercializarea

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".


SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.art-material.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.art-material.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.


 

Pentru orice reclamatii referitoare la drepturile de autor si folosirea incorecta a informatiilor va rugam sa ne contactati la: office.artmaterial@gmai.com


2. Produsele si serviciile oferite de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL pe site-ul www.art-material.ro, politica de preturi

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.art-material.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul www.artmaterial.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.art-material.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3.Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.artmaterial.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor(ramburs).

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL la adresa de e-mail office.artmaterial@gmail.com

Plata prin ordin de plata se va face in contul RO29 INGB 0000 9999 0236 6122 deschis de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL la ING Bank – Bucuresti.

Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.


4. Livrarea produselor


Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin:

              
Curier rapid /  Dragon Star courier în Bucuresti - termenul mediu de livrare 24 de ore
Curier rapid /  Dragon Star Courier în țară          - termenul mediu de livrare 48 de o

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor va fi gratuita in urmatoarele situatii :
• Pentru cumparaturi din Bucuresti si in limita de 30 km in jurul Bucurestiului la produsele din productia proprie.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL de la acest client.


5. Promotii si concursuri


SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


6. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copia facturii fiscale emise la cumpararea produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL de la acest client.


7. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.artmaterial.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.artmaterial.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.


9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.artmaterial.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.art-material.ro. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.artmaterial.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.artmaterial.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.artmaterial.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.artmaterial.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


11. Politica de confidentialitate

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office.artmaterial@gmail.com, sau prin posta la adresa: SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL Bucuresti, Bd. Garii de Nord, nr. 68.

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.artmaterial.ro sunt transmise pe cale electronica, SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL., abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): 
•    dreptul de a cere SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
•    dreptul de a cere SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 
•    dreptul de a cere SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; 
•    dreptul de a cere SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office.artmaterial@gmail.com, sau prin posta la adresa: SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL Bucuresti, Bd. Garii de Nord, nr. 68.

www.artmaterial.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.art-material.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.artmaterial.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.artmaterial.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.artmaterial.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.artmaterial.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.art-material.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC Gheorghe Grigore Gabriel SRL de la acest client.